Kedai makan, kedai runcit, stesen minyak beroperasi hingga 12 tengah malam bermula hari ini.

Menteri Kanan (Keselamatan), Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata beliau telah banyak menerima aduan daripada orang ramai mengenai waktu operasi kedai makan, kedai runcit dan stesen minyak yang dihadkan sehingga jam 8 malam. Tambahan beliau, mereka yang selalu keluar selepas isya’ dan peniaga-peniaga antara mereka yang terjejas dengan waktu operasi yang dihadkan di kedai-kedai tertentu […]

Menteri Kanan (Keselamatan), Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata beliau telah banyak menerima aduan daripada orang ramai mengenai waktu operasi kedai makan, kedai runcit dan stesen minyak yang dihadkan sehingga jam 8 malam.

Tambahan beliau, mereka yang selalu keluar selepas isya’ dan peniaga-peniaga antara mereka yang terjejas dengan waktu operasi yang dihadkan di kedai-kedai tertentu sejak PKPP/PKPB ini.

Melalui sidang media PKPP/PKPB  yang diadakan semalam, keputusan dicapai dalam mesyurat hari ini telah memutuskan waktu operasi bagi kedai makan, kedai runcit dan serbaneka dan stesen minyak dilanjutkan sehingga 12 tengah malam bermula dari hari ini.

sumber :

https://www.youtube.com/watch?v=wzGtifQna2o&feature=emb_title

Senior Editor
Share this:

Comments

No comments yet. Leave a reply to start a conversation.

Comments are closed

Subscribe to Zoned

By signing up, you agree to receive our newsletters and promotional content and accept our Terms of Use and Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.

ADVERTISEMENT

Recommended

ADVERTISEMENT